contacte


dades contacteRambla Vayreda, 39
08850 Gavà - Barcelona
Tel: 93 633 35 80
montserrat@gestoria-izquierdo.catVeure IZQUIERDO I TUGAS ASSOCIATS, S.L.P. en un mapa més gran

formulari de contacte

També pots contactar amb nosaltres a través del següent formulari. Sobretot NO OBLIDIS INDICAR-NOS LA FORMA DE CONTACTE (telèfon, correu electrònic, etc.) i el telèfon o e-mail per poder atendre la teva sol·licitud. Totes les dades són obligatòries.


Nom i cognoms
Forma de contacte (telèfon, correu electrònic,...)
Assumpte
Missatge
Accepto les condicions (*)
Codi antispam
Antispam introdueix en el requadre els 3 símbols de color negre

FORMULARI DE CONTACTE - CONDICIONS (*)

En activar la casella "Accepto les condicions", l'usuari es considera informat i accepta la POLÍTICA DE PRIVACITAT i l'AVÍS LEGAL que existeix en aquest lloc web i consenteix expressament a Izquierdo i Tugas Associats, SLPU, perquè li enviï informació per correu electrònic i inclogui i tracti les seves dades de caràcter personal en un fitxer automatitzat denominat "clients" inscrit en el Registre General de Protecció de Dades, la finalitat principal és l'assessorament legal i econòmic.

L'afectat podrà manifestar la seva negativa al tractament de les seves dades en un termini màxim de trenta dies, i s'entendrà prestat el consentiment en cas de no pronunciar-se a aquest efecte.

Tanmateix, l'informem que pot exercitar els seus drets d'accés, rectificació, cancelació i oposició en qualsevol moment i segons la Llei 15/1999 LOPD de forma gratuïta per correu postal a Rambla Vayreda, 39, 08850-Gavà, o a través del correu electrònic info@gestoria-izquierdo.cat juntament amb prova vàlida en dret, com fotocòpia del DNI i indicant en l'assumpte "PROTECCIÓ DE DADES".

Política de privacitat | Avís legal

Izquierdo i Tugas Associats, SLPU, Rambla Vayreda, 39, 08850-Gavà, CIF B63956841, Telèfon 93 633 35 80, correu electrònic info@gestoria-izquierdo.cat.
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, al Tom 41104, Foli 174, Full B379120, i en els de Societats Professionals del Col·legi d'Advocats i d'Administradors de Finques de Barcelona.