Skip to main content

¿Qui som?

IZQUIERDO I TUGAS ASSOCIATS, S.L.P.U. és un despatx integrat per diferents professionals de l’àmbit jurídic, econòmic, comptable i gestió administrativa, que continua la tasca desenvolupada inicialment com a Gestoria per En Pere Izquierdo Camprubí i posteriorment per En Pere Izquierdo Aso i els seus col·laboradors, dedicada a l’assessorament integral i els serveis a les empreses i particulars en constant evolució i adaptació a la normativa legal, oferint un servei integral.

La nostre infrastructura, adaptada a les noves tecnologies de la informació i servint-nos de modernes tècniques informàtiques, permet donar una resposta eficaç a la problemàtica global de les empreses i particulars.

L’equip humà el formem personal, tant propi com col·laboradors, especialitzat en les matèries dels diferents àmbits d’assessorament jurídic, econòmic-comptable i gestió administrativa, però degudament coordinats per tal d’oferir la millor solució a cada problema.

Els nostres clients son principalment empreses individuals, professionals, societats, associacions i particulars, que utilitzen periòdicament, tots o part  dels serveis que l’assessoria desenvolupa.

Intentem oferir als nostres clients un servei integral i unificat fonamentat en més de 75 anys d’experiència, la confiança, el tracte personal i l’eficàcia en l’atenció de les seves necessitats i la resolució dels seus problemes, analitzant la realitat de l’empresa, detecció de necessitats, presentació de projectes, etc.

Història

D’on venim

El 15 d’octubre de 1940, Pere Izquierdo i Camprubí, ex-secretari de l’Ajuntament de Castelldefels format a l’escola d’administració pública, com a gestor administratiu i Francisco Masso Jiménez, com a perit mercantil i gestor administratiu, inicien l’activitat d’aquest despatx.

Encara que primer es van situar a Castelldefels, pràcticament des dels seus inicis el despatx s’ha mantingut en la seva ubicació actual a la Rambla de Gavà, des d’on ha assessorat a diverses generacions de clients durant més de 70 anys d’existència.

Als fundadors els va succeir Pere Izquierdo i Aso, al capdavant del despatx fins a finals de 2008, en el qual es jubila per donar pas a un altre nova generació, la de M. Montserrat Izquierdo, que s’incorpora al 1990 i continua la seva tasca, entenent que només el tracte personal i directe amb els clients ens permet conèixer les seves necessitats i donar una resposta adequada.

Assessorament Jurídic

M. Montserrat Izquierdo i Tugas
Jose Antonio Cuenca Navas

Comerç internacional

Ramon Pau Mateu

Comptabilitat i fiscal

Mairena Serra Ballesteros
Patricia Pérez
M. Teresa Serra Ballesteros
Jonatan Caut Pons
Jordi Caralt Vila

Gestió inmobiliaria

Patricia Canet Martínez

Gestió interna

Patrícia Canet Martínez
Pilar Bernal Sánchez

Laboral

Iolanda Porta Pallarés
Laura García Tena

Notaries i registres

Anna Mª Vidal Martínez

COL·LABORADORS EXTERNS

ALONSO AUDITORES & CONSULTORES
Marc Alonso Marí – Laura Torres Grimalt

  • Economistes
  • Auditors

SEGUR INDICIA CORREDURIA DE SEGUROS, S.L.

  • Corredors d’Assegurances

2CARE

  • Prevenció de riscos laborals i protecció de dades de caràcter personal

Equip Humà

El seu equip, també
Contactar amb l'equip

Un passeig per Izquierdo i Tugas

Les instal·lacions

Suscriu-te
Noticies
Izquierdo i Tugas
Butlletí de noticies d'informació fiscal, laboral i jurídiques
SUSCRIU-ME
close-link

SUSCRIU-TE AQUI

Butlletí de noticies d'informació fiscal, laboral, jurídiques e internacional
SUBSCRIU-ME!
Prova-ho, pots donar-te de baixa en qualsevol moment.