qui som

>> d'on venim

El 15 d'octubre de 1940, En Pere Izquierdo i Camprubí, ex-secretari de l'Ajuntament de Castelldefels format a l'escola d'administració pública, com a gestor administratiu i Francisco Masso Jiménez, com perit mercantil i gestor administratiu, inicien l'activitat d'aquest despatx.

Encara que primer començaren a Castelldefels, pràcticament des dels seus inicis el despatx s'ha mantingut en la seva ubicació actual a la Rambla de Gavà, des d'on s'ha assessorat a vàries generacions de clients al llarg dels seus més de 70 anys d'existència.

Als fundadors els succeí En Pere Izquierdo i Aso, al front del despatx fins a finals del 2008, en que es jubilà per a donar pas a un altre nova generació, la de la  M. Montserrat Izquierdo, que hi col·labora des de 1990 i que juntament amb l'Ignasi Casanovas, incorporat fa uns anys, volen continuar la seva tasca, entenen que només el tracte personal i directa amb el clients ens permet conèixer les seves necessitats i donar-hi una resposta adequada.

PolÝtica de privacitat | AvÝs legal

Izquierdo i Tugas Associats, SLPU, Rambla Vayreda, 39, 08850-Gavà, CIF B63956841, Telèfon 93 633 35 80, correu electrònic info@gestoria-izquierdo.cat.
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, al Tom 41104, Foli 174, Full B379120, i en els de Societats Professionals del Col·legi d'Advocats i d'Administradors de Finques de Barcelona.